Βράβευση της Pagonas Home από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών το 2021

Δελτία τύπου

Η χρονιά οδεύοντας προς το τέλος της έκανε στην εταιρεία επίπλων Pagonas Home ένα τεράστιο δώρο. Βραβεύτηκε από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της για το 2021!

Η Greek Awards ερεύνησε και αξιολόγησε τους πελάτες της, και ως αποτέλεσμα τη βράβευσε για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, με βαθμολογία 9/10. Ως συνέπεια, η επιχείρησή εντάχθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της σελίδας greekawards.gr για το 2021. Η συμβολή της στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα θεωρείται ύψιστης σημασίας.

Οι πελάτες της γνωρίζουν τη στενή σχέση που θέλουν να έχουμε μαζί τους, ώστε να αφουγκράζονται τις ανάγκες τους και να προτείνουν σύγχρονες, ποιοτικές, αλλά και οικονομικές λύσεις. Τα 30+ χρόνια εμπειρίας τους στο χώρο του επίπλου και πορτών, επιτρέπουν κατανοούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Σχετικά με την εταιρεία

Στην Pagonas Home θα βρείτε πολλές προτάσεις για προϊόντα όπως πόρτες εσωτερικές και πόρτες ασφαλείας, έπιπλα κουζίνας, συνθέσεις και ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, τραπέζια, αλλά και έπιπλα σαλονιού.

Pagonas Home

Λεωφόρος Καραμανλή 74 136 71 Αχαρναί, Αθήνα

PagonasHome.gr | info@pagonashome.gr | 211 2344 378