Datalabs: εγγυημένη επιτυχία στην ανάκτηση δεδομένων

Δελτία τύπου

Για πάνω από 15 χρόνια, η εταιρεία Datalabs είναι ο ειδικός στην ανάκτηση δεδομένων. Το πλήρως καταρτισμένο και ενημερωμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ο σύγχρονος κτιριακός και εργαστηριακός εξοπλισμός, η συνεχής επιμόρφωση και η αγάπη για το μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και της πληροφορικής έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η επαναφορά αρχείων από όλα τα αποθηκευτικά μέσα να είναι μια πραγματικότητα και όχι μια ελπίδα. Η Datalabs παρουσιάζει ποσοστά επιτυχίας που δύσκολα μπορείτε να βρείτε αλλού: στο 90% των περιπτώσεων ανακτάται το 95% των αρχείων. Σε έναν δύσκολο και πολύπλοκο κλάδο παγκοσμίως, αυτόν του data recovery, εμείς πρωτοπορούμε στην ελληνική αγορά και σώζουμε τα δεδομένα σας.

Αυτό, άλλωστε, γίνεται φανερό και από τους πελάτες που μας εμπιστεύονται σε διαρκή βάση. Τράπεζες, δήμοι, υπουργεία, νοσοκομεία, εταιρείες κολοσσοί, όπως η Coca Cola και η Philips, καθώς και μεγάλες δημόσιες υπηρεσίες συνεργάζονται μαζί μας για την ανάκτηση των αρχείων τους. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τα επιτυχημένα case studies μας, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας.

datalabs

H Datalabs διαθέτει ISO 9001/2015 για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων. Στα εργαστήρια της εταιρείας στην Παλλήνη έχουν γίνει 15,000 ανακτήσεις, το συντριπτικό ποσοστό των οποίων άγγιξε το 95% επιτυχίας, πράγμα που έγινε σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Συνεπώς, μην πανικοβάλλεστε αν διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με το δίσκο του computer σας, το κινητό σας, τον εξωτερικό δίσκο ή το USB σας. Η απώλεια δεδομένων είναι το χειρότερο πιθανό σενάριο, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα αποφευχθεί.

Προϋπόθεση είναι να απευθυνθείτε σε εμάς το συντομότερο δυνατό και να μην κάνετε καμία άλλη ενέργεια, για να σώσετε τα δεδομένα σας. Κινήσεις, όπως format, άνοιγμα του δίσκου, ταρακούνημα, επανεγγραφή αρχείων και γενικότερα προσπάθειες ανάκτησης των δεδομένων χωρίς να έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία, μόνο κακό θα κάνουν στην όλη διαδικασία, θα σας κάνουν να χάσετε και άλλα αρχεία και θα έχουν ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εγγύησης.

Η ανάκτηση αρχείων με τη Datalabs μπορεί να γίνει από όλα τα αποθηκευτικά μέσα, αφού οι τεχνικοί μας διαθέτουν τις γνώσεις, την εμπειρία, τα εργαλεία και το λοιπό εξοπλισμό, για να ανοίξουν το δίσκο, το κινητό ή όποιο άλλο μέσο και με βάση προηγμένα προγράμματα επαναφοράς αρχείων και ανάκτησης δεδομένων να επέμβουν τόσο στο hardware –εφόσον χρειάζεται- όσο και στο software, για να σώσουν τα δεδομένα σας.

Έτσι, η Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης αρχείων από σκληρό δίσκο υπολογιστή σε όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων, όπως Windows, Liinux, Apple, Unix και Android. Σκληροί δίσκοι desktop ή laptop, εσωτερικοί ή εξωτερικοί, SSD ή HDD μπορούν να έρθουν στη Datalabs και να επιτευχθεί data recovery στο μέγιστο βαθμό ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες και τη βαρύτητα του προβλήματος. Στη Datalabs επιτυγχάνεται ακόμα και ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο, εφόσον φυσικά ο δίσκος δεν ανοιχτεί και έρθει κατευθείαν σε μας, για να τον αναλάβουν οι τεχνικοί μας.

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό, smartphone ή tablet είναι μία ακόμα υπηρεσία της Datalabs. Όποιο κινητό και αν έχετε, απλώς φέρτε το σε εμάς και εμείς θα κρίνουμε ποιο πρόγραμμα χρειάζεται, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του κινητού, ώστε να ανακτήσουμε τα αρχεία σας. Ανάκτηση φωτογραφιών, επαναφορά διεγραμμένων αρχείων αλλά και data recovery από κατεστραμμένα κινητά, για παράδειγμα επειδή έπεσαν στο νερό, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που σας παρέχει η Datalabs.

Ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει και σε άλλα αποθηκευτικά μέσα, όπως Memory Cards, Flash Drives, συστήματα RAID, συστήματα NAS σε servers, exchange server και SQL server. Δεν έχει σημασία αν τα μέσα αυτά έχουν υποστεί μηχανική βλάβη ή η διαγραφή αρχείων έγινε κατά λάθος. Σίγουρα, στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και τα ποσοστά επιτυχίας μικρότερα, όμως προτού απογοητευτείτε και αποφασίσετε ότι χάσατε τα αρχεία σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς!

Χάρη στη τεχνογνωσία μας στη διαχείριση δεδομένων μπορούμε, όμως, να σας βοηθήσουμε όχι μόνο στην ανάκτηση αλλά και τη μόνιμη διαγραφή αρχείων. Η μόνιμη διαγραφή δεν είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε, αφού στα περισσότερα αποθηκευτικά μέσα και λειτουργικά συστήματα τα διεγραμμένα αρχεία παραμένουν σε φυσικό επίπεδο και μπορούν να ανακτηθούν και συνεπώς να υποκλαπούν. Απαιτείται εμπειρία, εξοπλισμός και κατάλληλα προγράμματα, για να διαγραφούν τα δεδομένα χωρίς να καταστραφεί ο δίσκος, η κάρτα μνήμης, το κινητό ή το USB. Στη Datalabs, με το τέλος των εργασιών μας, σας παραδίδουμε πιστοποιητικό για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποθηκευτικό σας μέσο εξακολουθεί να λειτουργεί άριστα.

Τέλος, μια ακόμα υπηρεσία της Datalabs είναι η εγγύηση σκληρών δίσκων της Western Digital, μίας από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής σκληρών δίσκων παγκοσμίως. Σας εξασφαλίζουμε με εγγύηση την αντικατάσταση του προβληματικού δίσκου με νέο ή ανακατασκευασμένο, εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση και έρθετε σε εμάς για ανάκτηση των δεδομένων του. Ακόμα και αν αυτή δεν είναι εφικτή, θα λάβετε δωρεάν έναν νέο ή ανακατασκευασμένο δίσκο. Θυμηθείτε, όμως, να μην προβείτε σε καμία κίνηση επιδιόρθωσης, αν ο δίσκος παρουσιάσει πρόβλημα, διότι τότε δεν ισχύει η εγγύηση αντικατάστασής του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο 210 6669879 και για έκτακτη ανάγκη 24/7 στο 6944 285979. Η εταιρεία Datalabs εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια ανάκτησης, διαγραφής και μετατροπής δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα www.datalabs.gr αλλά και στα social media Facebook, Linkedin. Το τεχνικό μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας, για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας εξηγήσει τον τρόπο, με τον οποίο δουλεύουμε. Σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθήσετε μόνοι σας να δώσετε τις πρώτες βοήθειες στα δεδομένα σας. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς!