Ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean: επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών και σαλονιών

Δελτία τύπου

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean εξειδικεύονται στον οικολογικό καθαρισμό χαλιών σε όλη την Αθήνα εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η υψηλή τεχνογνωσία μας επιτρέπουν τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών χωρίς τη χρήση χημικών που βλάπτουν τη σύνθεσή τους. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε ένα πεντακάθαρο χαλί, το οποίο θα μοιάζει σαν καινούριο. Το να ζείτε σε ένα υγιεινό περιβάλλον δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαμβάνετε χαλιά που παραμένουν αναλλοίωτα όσα χρόνια και αν περάσουν.

Τα βιολογικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται τον βαθύ, επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών και την απομάκρυνση όλης της σκόνης, των μικροβίων αλλά και των πιο επίμονων λεκέδων. Ταυτόχρονα, όμως, διασφαλίζουν ότι δεν θα προκληθούν αλλεργίες στα παιδιά και τα κατοικίδια, κάτι που συμβαίνει συχνά όταν χρησιμοποιούνται χημικά καθαριστικά που αφήνουν επικίνδυνα υπολείμματα. Τώρα, δεν χρειάζεται να έχετε κανέναν ενδοιασμό, για να εμπιστευθείτε το ταπητοκαθαριστήριο στην απαραίτητη διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών σας!

Οι υπηρεσίες στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean περιλαμβάνουν όλα τα στάδια της φροντίδας του χαλιού, από τον καθαρισμό του μέχρι τη συσκευασία και την ασφαλή φύλαξή του. Σε πρώτο στάδιο, ο καθαρισμός γίνεται με άφθονο νερό και υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, ενώ μεγάλο ρόλο στην όλη διαδικασία παίζει και η φυγοκέντρηση, η οποία διασφαλίζει την απομάκρυνση όλης της υγρασίας.

Μετά το πλύσιμο, τα χαλιά στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος υγρασίας, προτού συσκευαστούν και οδηγηθούν για φύλαξη. Η συσκευασία των χαλιών γίνεται με ειδικά μηχανήματα μέσα στις κατάλληλες συσκευασίες, αφού προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος και ηλεκτρονική απογραφή των διαστάσεων και των χαρακτηριστικών κάθε χαλιού ξεχωριστά. Τα χαλιά φυλάσσονται σε χώρους χωρίς υγρασία, άριστα φυλαγμένους, από όπου μπορείτε να τα παραλάβετε όποια στιγμή το θελήσετε. Η φύλαξη των χαλιών κατά τους θερινούς μήνες αλλά και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε πραγματοποιείται με την αποθήκευσή τους σε ράφια που είναι κατασκευασμένα υπό αυστηρές προδιαγραφές για κάθε είδους χαλί, ενώ η ασφάλεια των χαλιών διασφαλίζεται μέσω της αυστηρής φύλαξης του χώρου και της συνεργασίας με εταιρεία security.

Εκτός, όμως, από τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς και για επιδιόρθωση χαλιών. Για κάθε φθορά στο χαλί σας, το καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να την επιδιορθώσει και να σας επιστρέψουμε ένα χαλί σαν καινούριο, με τη λάμψη και τα χρώματα που είχε όταν το αγοράσατε. Αν, λοιπόν, παρατηρήσετε κάποιο ψεγάδι, ζητήστε μας να το επιθεωρήσουμε προσεκτικά και να σας προτείνουμε λύσεις αποκατάστασης. Βέβαια, ο ποιοτικός έλεγχος του χαλιού γίνεται ούτως ή άλλως μετά από κάθε πλύσιμο, για να είμαστε βέβαιοι ότι το χαλί σας είναι αψεγάδιαστο προτού συσκευαστεί. Επιπλέον, αν μας το ζητήσετε μπορούμε να προχωρήσουμε και σε αδιαβροχοποίηση του χαλιού, ώστε οι μελλοντικοί λεκέδες να μην εισχωρήσουν βαθιά στις ίνες του και να μπορέσετε να τους απομακρύνετε εύκολα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί.

καθαρισμος χαλιων

Αν, όμως, δεν επιθυμείτε να φέρετε το χαλί σας στο χώρο μας για καθαρισμό ή δεν μπορείτε λόγω του μεγέθους του ή έχετε κάποια μοκέτα, στρώμα ή ακόμα και ολόκληρο σαλόνι που θέλετε να καθαρίσετε, ο επί τόπου καθαρισμός των ταπητοκαθαριστηρίων Expert Clean είναι μια υπηρεσία που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Αυτή η υπηρεσία είναι απαραίτητη για χώρους, όπως παιδικοί σταθμοί, εκκλησίες, μοναστήρια και μονές, τουριστικά λεωφορεία και πούλμαν, σκάφη αναψυχής και ξενοδοχεία, όπου ο επιτόπιος καθαρισμός σας εγγυάται το απαραίτητο υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες σας, το οποίο είναι ξανά έτοιμο προς χρήση μετά από λίγες ώρες. Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean αναλαμβάνουν τον επί τόπου καθαρισμό, ο οποίος γίνεται με φορητό εξοπλισμό και εξελιγμένα καθαριστικά που όχι μόνο καθαρίζουν και απολυμαίνουν κάθε επιφάνεια αλλά είναι και κατάλληλα ενάντια στις αλλεργίες, αφού δεν αφήνουν κατάλοιπα και χημικά υπολείμματα. Η εφαρμογή ξηρού αφρού με την εξελιγμένη περιστροφική μηχανή που είναι εφοδιασμένη με συσκευή αφροπαραγωγού επιτρέπει τον καθαρισμό χωρίς διαβροχή, ώστε ο χώρος σας να είναι έτοιμος προς χρήση αμέσως μετά τη διαδικασία.

Ο επί τόπου καθαρισμός χαλιών, μοκετών, καναπέδων και στρωμάτων γίνεται και στο σπίτι σας απλά με ένα τηλεφώνημα. Είναι ιδανικός όχι μόνο για χειροποίητα χαλιά, τα οποία δεν επιτρέπεται να βραχούν, αλλά και για κάθε είδους επιφάνεια, με την οποία έρχονται σε επαφή μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Γνωρίζατε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί μερικά εκατομμύρια μικρόβια, τα οποία προκαλούν αλλεργίες, αναπνευστικές παθήσεις και δερματικά προβλήματα; Είναι αδύνατον να καθαρίσετε ένα στρώμα μόνοι σας, όμως το έμπειρο συνεργείο μας μπορεί να το κάνει γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Μέσα σε λίγες ώρες, θα έχετε ένα σπίτι, το οποίο όχι μόνο θα φαίνεται καθαρό αλλά θα είναι και καθαρό.

Δεν χρειάζεστε πλέον να το σκέφτεστε και να προσπαθείτε μόνοι σας να πλύνετε τα χαλιά σας και τα στρώματά σας με επικίνδυνες διαδικασίες που μπορεί να τα καταστρέψουν επιβαρύνοντάς σας πολύ περισσότερο οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5055877 και 210 5011318 ή στείλτε μας email στο info@expert-clean.gr. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.expert-clean.gr, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αλλά και να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας μας, τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε και την οικολογική μας φιλοσοφία.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean εξυπηρετούν ολόκληρη την περιοχή της πρωτεύουσας, συγκεκριμένα όλες τις περιοχές και τα προάστια της Αθήνας, του Πειραιά και του υπολοίπου Αττικής. Είτε πρόκειται για επιτόπιο καθαρισμό είτε για υγρό καθαρισμό στο κατάστημά μας, εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας αφού μας καλέσετε, για να κλείσουμε ραντεβού. Παραλαμβάνουμε το χαλί σας και σας το επιστρέφουμε όποτε το θελήσετε. Χωρίς καμία ταλαιπωρία μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του επαγγελματικού καθαρισμού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εκπτώσεις που θα σας εκπλήξουν όλο το χρόνο!