Μεγάλες προσφορές σε αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία από το κατάστημα Garbis Tools

Δελτία τύπου

Το δημοφιλές κατάστημα Γαρμπής στην Αθήνα, πασίγνωστο στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων, προσφέρει στο e-shop του πολλά επώνυμα προϊόντα που συνοδεύονται από εγγύηση και τεχνική υποστήριξη σε μειωμένες τιμές και εκπτώσεις που λύνουν τα χέρια στον επαγγελματία αλλά και τον ερασιτέχνη. Με μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, όλα τα παρακάτω χρήσιμα προϊόντα παραδίδονται άμεσα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, η εξειδίκευση του Garbis Tools προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα αγροτικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών εργαλείων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η ενδελεχής έρευνα και η επαφή με τις ανάγκες των επαγγελματιών και των καταναλωτών έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός φυσικού αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας, ανταλλακτικά και service καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους.

Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία, αξεσουάρ για τη φροντίδα του κήπου, ηλεκτρικά εργαλεία για πλήθος εργασιών σε όλο το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, εργαλεία με μπαταρία, οικοδομικά εργαλεία αλλά και προϊόντα ατομικής προστασίας είναι μερικά μόνο από τα εμπορεύματα του Garbis Tools που φτάνουν γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συνεχείς εκπτώσεις και οι μειωμένες τιμές σε όλες τις κατηγορίες καθιστούν όλα τα παραπάνω προσιτά σε όλους!

Με έκπτωση 20%, προσφέρεται αυτή την περίοδο το κλαδευτικό αλυσοπρίονο Echo CS-280TES, κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Διαθέτει σύστημα ανάφλεξης με ψηφιακή τεχνολογία, ομαλή επιτάχυνση, αυτόματη αντλία λαδιού και εξάτμιση με καταλύτη.

αλυσοπριονο

Σε μειωμένη τιμή διατίθεται η υποβρύχια αντλία ακάθαρτων υδάτων Einhell GC-DP 7835 με άμεση παραλαβή και παράδοση σε μία ημέρα, όπως και η βενζινοκίνητη γεννήτρια Einhell TC-PG 2500, η οποία διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν το πλέον αξιόπιστο και ασφαλές μοντέλο: βολτόμετρο, αυτόματη ρύθμιση τάσης, λειτουργία AVR για σταθερή παροχή και διακόπτη υπερφόρτωσης.

αντλία-ακάθαρτων

βενζινοκίνητη γεννήτρια

Τέλος, το βενζινοκίνητο σκαπτικό McCulloch MFT44 100 πωλείται με έκπτωση 31€ και εντυπωσιάζει με τις πολλαπλές λειτουργίες του: Εκτός από σκαπτικό εργαλείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως άροτρο, κόπτης άκρων και εκριζωτής βρύων. Ένα εργαλείο κήπου πολλών χρήσεων που κάνει την ενασχόληση με τον κήπο απλή και ευχάριστη.

βενζινοκίνητο σκαπτικό

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές συνεχίζονται και ανανεώνονται συνεχώς με νέα προϊόντα, ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα για τον κήπο που διευκολύνουν σημαντικά -αν και πολύ οικονομικά- όλες τις εργασίες.

Επικοινωνήστε με το κατάστημα Γαρμπής στο τηλέφωνο 210 9730063 και στο email info@garbistools.gr. Στο διαδικτυακό χώρο του καταστήματος www.garbistools.gr, βρίσκονται όλες οι κατηγορίες των προϊόντων με πλήθος πληροφοριών για το καθένα και περιγραφή των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100€.