Έπιπλα κουζίνας και μπάνιου: ο νέος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας χειροποίητου επίπλου Κωνσταντάρας

Δελτία τύπου

Αθήνα, Ελλάδα: Η εταιρεία χειροποίητου ξύλινου επίπλου Κωνσταντάρας με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων της στον ιδιαίτερο τομέα των επίπλων μπάνιου και κουζίνας. Εγκαινιάζουμε μία καινούρια σειρά επίπλων, η οποία έχει ως στόχο να προσδώσει καλαισθησία σε δύο χώρους που συχνά περνούν απαρατήρητοι, όμως μπορούν να συμβάλλουν θεαματικά στην εικόνα του σπιτιού μας και του πώς εμείς νιώθουμε μέσα σε αυτό. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να δώσουμε το δικό μας προσωπικό στίγμα, την καλαισθησία των επίπλων μας και την ξεχωριστή τους σχεδίαση, χαρακτηριστικά για τα οποία οι πελάτες μας παραμένουν πιστοί σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια, και σε αυτούς τους χώρους που αξίζουν την προσοχή μας και τη φροντίδα μας, για να μοιάζουν πιο όμορφοι από ποτέ.

Κουζίνα

Η εταιρεία Κωνσταντάρας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή εντοιχισμένων κουζινών, από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο που μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πολλά είδη ξύλου που χρησιμοποιούμε και για τα οποία αποφασίζει ο πελάτης. Παράλληλα, σε πλήρη αρμονία με τις εντοιχισμένες κουζίνες, θα βρείτε σε εμάς και το τραπέζι με τις καρέκλες του που θα ολοκληρώσει την κουζίνα σας και θα σας κάνει να μη θέλετε να βγείτε από αυτή. Κλασικές γραμμές και ακρίβεια στο σχεδιασμό και την ένταξη του επίπλου στο χώρο, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των επίπλων κουζίνας της εταιρείας Κωνσταντάρας.

Μπάνιο

Για το μπάνιο η εταιρεία Κωνσταντάρας κατασκευάζει έπιπλα που μεταμορφώνουν το νιπτήρα στο επίκεντρο του χώρου, συνθέσεις που συνδυάζουν το μοντέρνο με το νεοκλασικό και δίνουν στην κατασκευή ομορφιά αλλά και χρηστικότητα. Διαλέξτε ανάλογα με το στυλ του μπάνιου σας το έπιπλο που θα το αναδείξει και θα το αναβιβάσει σε έναν χώρο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Διότι η κομψότητα πρέπει να διατρέχει όλη μας την προσωπικότητα και φυσικά κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

Σχετικά με την εταιρεία επίπλου Κωνσταντάρας: Η εταιρεία επίπλου Κωνσταντάρας δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξ ολόκληρου σε όλα τα βήματα της παραγωγής χειροποίητου ξύλινου επίπλου που διακρίνεται για τον άψογο σχεδιασμό και τη στιβαρή του δομή. Κατασκευάζουμε και πωλούμε χειροποίητα έπιπλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, όπως έπιπλα σαλονιού, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και παιδικά έπιπλα που βρίσκονται στην πρωτοπορία και την κορυφή της εσωτερικής διακόσμησης. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας, όμως διαθέτουμε μαγαζιά και στην Αθήνα, το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και την Αργυρούπολη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους, να το δουν να διαμορφώνεται σύμφωνα με τα προσωπικά τους γούστα και να λατρέψουν κάθε γωνιά του που θα κοσμείται από έπιπλα που θα αξίζουν να έχουν τη θέση τους εκεί.

Μπορείτε επίσης να δείτε και την ιστοσελίδα μας www.konstantaras.net που ανανεώνεται συνεχώς με όλα μας τα τελευταία προϊόντα.

Για αυτό το λόγο, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να παραγγείλουν το έπιπλο για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού τους με βάση τις δικές τους ανάγκες, επιλέγοντας αυτοί το ξύλο που προτιμούν και τις παρεμβάσεις στο σχεδιασμό που θέλουν.