Ired: επισκευη iphone και laptop από τους ειδικούς

Δελτία τύπου

Έχετε κάποιο πρόβλημα με το κινητό σας ή ο υπολογιστής σας παρουσίασε βλάβη; Θέλετε να προχωρήσετε σε επισκευή αλλά σκέφτεστε το μεγάλο κόστος και την υψηλή τιμή που θα σας ζητήσει η αντιπροσωπεία; Μην το σκέφτεστε άλλο! Στην ired θα βρείτε τη λύση. Η εταιρεία ired είναι η πιο σύγχρονη επιχείρηση service κινητών, laptop και desktop στην Αθήνα, ενώ χάρη στη δωρεάν αποστολή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα έχουμε και πανελλαδική κάλυψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς είτε θα παραλάβουμε τη συσκευή σας είτε θα σας λύσουμε το πρόβλημα από μακριά, αν αυτό είναι εφικτό. Από το 2010 τα επισκευαστικά μας κέντρα αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να μας επιλέξετε; Γιατί σας δίνουμε εγγύηση καλύτερης τιμής αλλά και γιατί ξέρουμε να συνδυάζουμε αυτή με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η επισκευή του κινητού ή του computer σας ολοκληρώνεται γρήγορα, αποδοτικά και με ασφάλεια από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο αποτελείται από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς που καταρτίζονται συνεχώς, για να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Απλώς καθίστε στον ειδικά διαμορφωμένο μας χώρο για τους πελάτες μας και σε λίγη ώρα το πρόβλημα θα έχει εξαφανιστεί!

Η επισκευή κινητών στην ired περιλαμβάνει έναν ενδελεχή διαγνωστικό έλεγχο 24 σημείων, στον οποίο ελέγχονται όλες οι βασικές λειτουργίες του κινητού σας, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, για να αποκατασταθεί. Στη συνέχεια, στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας επισκευάζεται η βλάβη με τη χρήση ανταλλακτικών άριστης ποιότητας και γρήγορη εξυπηρέτηση, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που θα ολοκληρώσουμε την εργασία μας σε λίγα λεπτά. Στο τέλος, σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητού και των ανταλλακτικών.

Η επισκευή κινητών σε ένα κατάστημα ired αφορά κινητά, smartphones και tablet όλων των εταιρειών, όπως iPhone, iPad, iPod, Samsung, Motorola, Nokia, LG, Sony, One Plus, Blackberry και HTC. Για κάθε κινητό γνωρίζουμε ποια είναι τα ευαίσθητά του σημεία, ώστε να δώσουμε εκεί δέουσα προσοχή, όπως για παράδειγμα στην επισκευή iPhone προσέχουμε ιδιαίτερα κατά την εξαγωγή της μπαταρίας, μια διαδικασία, η οποία αν δεν γίνει από έμπειρους τεχνικούς μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στο κινητό. Εμείς είμαστε σε θέση να διορθώσουμε ή να αντικαταστήσουμε όλα τα ανταλλακτικά σε όλες τις μάρκες, όπως αλλαγή μπαταρίας, επισκευή μητρικής πλακέτας, αλλαγή πίσω όψης, επισκευή ηχείου, επισκευή κάμερας ή και συνήθεις βλάβες, όπως σπάσιμο οθόνης ή βρέξιμο του κινητού.

Η επισκευή laptop και desktop είναι επίσης ειδικότητά μας. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει σε PC και laptop στις καλύτερες τιμές και σας τα επιστρέφουμε σε απόλυτα άρτια κατάσταση. Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες PC και όλα τα μοντέλα Mac, όπως iMac, Macbook, Mac mini. Είτε το πρόβλημα αφορά το hardware, όπως η επισκευή της κάρτας γραφικών, η αλλαγή του συστήματος ψύξης ή η αλλαγή του σκληρού δίσκου, είτε αφορά το software, όπως η αφαίρεση ιών και η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, η ired θα σας φανεί χρήσιμη. Μάλιστα, πολύ επιβοηθητική μπορεί να είναι και η απομακρυσμένη υποστήριξη ired για ζητήματα, όπως αφαίρεση ιών, εγκατάσταση προγραμμάτων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αφού μπορούμε μέσω διαδικτύου να σας λύσουμε το πρόβλημα χάρη στην τεχνογνωσία μας.

Στα καταστήματα ired θα βρείτε επίσης μοναδικές προσφορές σε μεταχειρισμένα κινητά, tablet και laptop. Μεταχειρισμένα Samsung, iPhone, iPad, Macbook, laptop και γενικά όλες οι περιζήτητες συσκευές της αγοράς σας περιμένουν, για να τις κάνετε δικές σας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν. Γιατί να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο κινητό ή laptop από ένα κατάστημα ired; Επειδή οι τεχνικοί μας διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία να ελέγξουν εξονυχιστικά τη συσκευή πριν τη θέσουν σε πώληση. Έτσι, γνωρίζετε τι παίρνετε και ανάλογα με την κατάσταση και την ηλικία της συσκευής θα έχετε και τις αντίστοιχες τιμές. Επιπλέον, με κάθε πώληση μεταχειρισμένου κινητού ή υπολογιστή παίρνετε και εγγύηση καλής λειτουργίας. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος να αγοράσετε μεταχειρισμένα κινητά και computer από την ired, όπου δεν βαδίζετε στα τυφλά. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, διότι ο διαγνωστικός έλεγχος στις συσκευές είναι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα.

Τέλος, στα καταστήματα ired αλλά και στο e-shop μας θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ για τα κινητά, τα tablet, τα laptop, τα PC και γενικά το θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας. Μοντέρνες θήκες για όλα τα κινητά, ακουστικά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, ηχεία για το κινητό και τον υπολογιστή, καλώδια σύνδεσης, φορτιστές για την πρίζα και το αυτοκίνητο, μπαταρίες κινητών και laptop, power banks, για να μη μένετε ποτέ χωρίς μπαταρία, προστασία οθόνης, usb sticks, αξεσουάρ αυτοκίνητου αλλά και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας λάτρεις της τεχνολογίας βρίσκονται σε μια τεράστια ποικιλία και σε εξαιρετικές τιμές για εσάς. Θυμηθείτε ότι, αν αγοράσετε από εμάς μεταχειρισμένο κινητό ή laptop σας προσφέρουμε 15% έκπτωση στην αγορά των αξεσουάρ για τη νέα σας συσκευή. Έτσι, το όφελος θα είναι διπλό, αφού και δεν θα έχετε δώσει μια περιουσία, για να αποκτήσετε το smartphone ή το laptop σας και θα αγοράσετε όλα τα απαραίτητα για αυτό σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που φανταζόσασταν.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.ired.gr, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς στην Αθήνα και την Πάτρα, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Live Chat, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω του κινητού ή του υπολογιστή σας με κάποιον εκπρόσωπό μας, που θα σας λύσει όλες σας τις απορίες, ενώ φυσικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και στο 211 212 0400, για άμεση εξυπηρέτηση και για να σας υποδείξουμε το πιο κοντινό σας κατάστημα. Περιηγηθείτε επίσης και στο εκτεταμένο τεχνολογικό μας blog, στο οποίο θα μάθετε χρήσιμα tips και συμβουλές για τον κόσμο της τεχνολογίας. Το υπέροχο αυτό σύμπαν είναι στα πόδια σας με την ired. Εύκολα, οικονομικά και χωρίς κρυφές επιβαρύνσεις.