DC Security: αξιόπιστα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας

Δελτία τύπου

Η εταιρεία DC Security δρα εδώ και 22 χρόνια στο χώρο των συστημάτων συναγερμού και ασφαλείας βασιζόμενη στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της και την παροχή εξοπλισμού κορυφαίας ποιότητας. Η ομάδα μας αποτελείται από πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό και έχουμε πλέον ολοκληρώσει πάνω 10.000 εγκαταστάσεις ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα έχοντας ισάριθμους ευχαριστημένους πελάτες.

Με πέντε καταστήματα σε κάθε γωνιά της Αττικής (Μαρούσι, Νέο Ψυχικό, Αθήνα, Πειραιάς και Γλυφάδα) είμαστε δίπλα σας καθημερινά, για να ανταποκριθούμε στην ανάγκη σας να θωρακίσετε το χώρο σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Παρέχουμε τόσο εξατομικευμένες λύσεις για κάθε προϋπολογισμό όσο και έτοιμα πακέτα, ενώ οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν δωρεάν μελέτη του χώρου σας, την παράδοση και την εγκατάσταση του εξοπλισμού σε πανελλήνια βάση με μόνο μια μικρή επιβάρυνση αν πρόκειται για εκτός Αθήνας. Και όλα αυτά στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με εγγύηση κατώτατης τιμής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν βρείτε πιο φτηνή προσφορά, μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε και εμείς θα κατεβάσουμε αντίστοιχα τη δική μας προσφορά. Στόχος μας είναι άλλωστε να κάνουμε το αίσθημα ασφάλειας κτήμα όλων και αυτό το πετυχαίνουμε με το συνδυασμό υψηλής ποιότητας σε ό,τι κάνουμε και μοναδικών προσφορών, οι οποίες επιπλέον μπορούν να αποπληρωθούν σε 12 άτοκες δόσεις.

Ο εξοπλισμός συναγερμού και καμερών διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την αδιάλειπτη λειτουργία και την πολυετή εγγύησή του, αφού συνεργαζόμαστε με παγκοσμίως γνωστές μάρκες, όπως η Paradox, η General Electric, η Vanderbilt, η Caddx και η Siemens. Όμως, δεν επαναπαυόμαστε μόνο στην ποιότητα όσων πουλάμε, αλλά τη συνδυάζουμε και με μια άρτια εγκατάσταση χάρη στους τεχνικούς μας, οι οποίοι όχι μόνο διαθέτουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση αλλά και ολοκληρώνουν το έργο τους σύντομα, αθόρυβα και διακριτικά. Μέσα σε ελάχιστες μέρες θα έχετε ένα ακίνητο-φρούριο, στο οποίο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι χωρίς να φοβάστε για ενδεχόμενες παραβιάσεις που τόσο απασχολούν τους ιδιοκτήτες σπιτιών και μαγαζιών στην εποχή μας. Η απόσβεση του ήδη χαμηλού κόστους θα έρθει αμέσως χάρη στο αίσθημα ηρεμίας που θα αποκτήσετε και στη συναίσθηση ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να απειλήσει την οικογένεια και την περιουσία σας.

Ωστόσο, το έργο μας δεν τελειώνει με τη μελέτη, την παράδοση και την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας στο χώρο σας. Η DC Security διαθέτει και ένα ευρύ δίκτυο after sales, με τεχνική υποστήριξη που βασίζεται στη δική σας διαθεσιμότητα και ανάγκη κάθε ώρα και στιγμή. Έτσι, είτε παρουσιαστεί κάποια βλάβη είτε πρόκειται απλώς για το καθιερωμένο service, που πρέπει να κάνετε, για να είστε σίγουροι για την εύρυθμη λειτουργία του συναγερμού ή του συστήματος πυρανίχνευσης, είμαστε κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε, άμεσα, ταχύτατα και οικονομικά. Κανένα απρόοπτο δεν θα ταράξει την καθημερινότητά σας, αρκεί και εσείς να είστε σχολαστικοί με την τακτική συντήρηση των εξαρτημάτων του συναγερμού σας.

Στη DC Security προσφέρουμε συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων  σε πακέτα που θα σας εντυπωσιάσουν με την ποικιλία τους αλλά και τις χαμηλές τιμές τους. Εκτός από την online προσφορά μας, μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο έτοιμο πακέτο συναγερμού για το διαμέρισμα, τη μεζονέτα ή το κατάστημά σας. Τα πακέτα μας, είτε πρόκειται για ασύρματο είτε για ενσύρματο συναγερμό, περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως πίνακα ελέγχου, πληκτρολόγιο, μπαταρίες, σειρήνες, ραντάρ και μαγνητικές επαφές από τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες.

Παράλληλα, μαζί με την εγκατάσταση του συναγερμού σας προσφέρουμε 6 μήνες δωρεάν σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της Atlas Security, ώστε το σύστημα συναγερμού σας να είναι πάντα συνδεδεμένο και να σας δίνεται η άμεση δυνατότητα ειδοποίησης της αστυνομίας, της πυροσβεστικής ή ιατρικού προσωπικού ανάλογα με το περιστατικό. Παράλληλα, τα πακέτα σύνδεσης με την Atlas Security, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνογνωσία, άριστα κατηρτισμένο προσωπικό και τηλεφωνικό κέντρο επί 24ώρου βάσεως, ξεκινούν από μόλις 86€, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας.

Η DC Security σας προσφέρει και εξελιγμένες λύσεις στον τομέα της επιτήρησης του χώρου σας μέσω καμερών παρακολούθησης σύγχρονης τεχνολογίας. Επωφεληθείτε από τις online προσφορές μας και φτιάξτε ένα πακέτο σχεδιασμένο ειδικά για εσάς, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού σας χώρου. Αρχικά, η δωρεάν επίσκεψη του τεχνικού μας θα εκτιμήσει το χώρο σας και θα καταγράψει τα ευάλωτα σημεία που χρειάζονται προσοχή. Ύστερα, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πλάνο για την εγκατάσταση των καμερών και θα σας παραδώσουμε μια συμφέρουσα προσφορά με βάση τις απαιτήσεις μας. Τέλος, οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν το σύστημα παρακολούθησης. Μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις για όλες σας τις ανάγκες, όπως εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες, κάμερες νυχτερινών λήψεων, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, υπερσύγχρονες κάμερες ή απλές κάμερες για οικιακή χρήση. Όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό που διαθέτετε και τις ανάγκες που έχει ο χώρος.

Τα έτοιμα πακέτα μας στις κάμερες παρακολούθησης αφορούν κάμερες HD 720p και Full HD 1080p, καθώς και καταγραφικά CCTV, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου DDNS, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας από όπου κι αν βρίσκεστε μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα κλειστό κύκλωμα που θα κρατάει κάθε απειλή έξω από το χώρο σας, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάμερες παρακολούθησης και για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα επιτήρηση της γυναίκας που κρατάει το παιδί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 01 68968 και βρείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.dc.gr, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας θα πληροφορηθείτε ό,τι αφορά στα συστήματα συναγερμού και τις κάμερες ασφαλείας και θα λάβετε online προσφορά, εφόσον το επιθυμείτε.